Haluatko mukaan av-kääntäjien foorumille?

Tytti ja Ilona kilistelivät laseja
foorumilaisten tapaamisessa 12.2.10

Av-kääntäjien foorumilla keskustellaan av-käännösalan tämänhetkisestä tilanteesta ja kasvatetaan ammattiylpeyttä.

Mukaan pääsevät av-kääntäjät, opiskelijat ja ylläpitäjien harkinnalla myös muut av-alalle mielivät. Mukaan toivotetaan lämpimästi myös yliopistojen henkilökuntaa, kuten tutkijoita ja proffia.

Kutsuja suljetulle foorumille:

foorumikutsut@av-kaantajat.fi

Kirjoita viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus siitä, mikä on taustasi av-käännösalalla – oletko opiskellut kääntämistä, onko sinulla jo työkokemusta käännösalalta vai oletko vain muuten kiinnostunut ryhtymään av-kääntäjäksi. Kerro myös, miten kuulit foorumista.

Foorumin säännöt

 

Muistathan, että keskustelufoorumi on tarkoitettu rakentavaan keskusteluun.

Moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön mahdollisimman nopeasti, mutta on kuitenkin mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Muistutamme, että foorumilla esitetyt asiat ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) eivätkä he siksi ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Et saa esittää mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin sinut voidaan poistaa järjestelmän käyttäjien joukosta.

Haluamme lisäksi muistuttaa, että huomioit foorumille kirjoittaessasi työsopimuksesi mahdollisesti edellyttämän vaitiolovelvollisuuden. Foorumin ylläpitäjät, moderaattorit ja webmaster eivät vastaa foorumilla tapahtuneesta vaitiolovelvollisuuden rikkomisesta.