Haluatko mukaan av-kääntäjien foorumille?

Tytti ja Ilona kilistelivät laseja
foorumilaisten tapaamisessa 12.2.10

Av-kääntäjien foorumilla on kaikille tarkoitettu julkinen puoli, jonne ei tarvitse rekisteröityä, sekä alan ammattilaisille, opiskelijoille ja yliopistojen henkilökunnalle suunnattu suljettu foorumi.

Suljetulla foorumilla keskustellaan av-käännösalasta ja alan nykytilanteesta, kysellään kollegojen mielipiteitä asiaan kuin asiaan sekä kasvatetaan ammattiylpeyttä.

Suljetulle foorumille pääsevät kaikki Suomen av-kääntäjät, kielten ja käännöstieteen opiskelijat ja ylläpitäjien harkinnalla myös muut alalle mielivät. Mukaan toivotetaan lämpimästi myös yliopistojen henkilökuntaa, kuten opettajia ja tutkijoita.

Pyydä kutsu suljetulle foorumille osoitteesta foorumikutsut@av-kaantajat.fi. Kerrothan kutsua pyytäessäsi hieman itsestäsi (eli oletko opiskelija, opettaja vai kääntäjä ja oletko jo tehnyt av-käännöstöitä). Jos sinulla on yliopiston sähköpostiosoite, kirjoita mielellään siitä, jos mahdollista. Kuulemisiin!

 

Foorumin säännöt

 

Muistathan, että keskustelufoorumi on tarkoitettu rakentavaan keskusteluun.

Jos foorumille ilmaantuu arveluttavaa sisältöä, se pyritään poistamaan mahdollisimman nopeasti. Jokaista viestiä on kuitenkin mahdoton tarkistaa. Muistutamme, että foorumilla esitetyt asiat ovat viestien kirjoittajien omia mielipiteitä, eivätkä ylläpitäjät, moderaattorit tai webmaster ole niistä vastuussa (elleivät he ole kirjoittaneet viestejä itse).

Et saa esittää mitään loukkaavaa, vihamielistä tai epämoraalista materiaalia tai muutakaan sellaista, joka voisi rikkoa voimassa olevia lakeja. Tätä ehtoa rikkova voidaan poistaa järjestelmän käyttäjien joukosta.

Haluamme lisäksi muistuttaa, että huomioit foorumille kirjoittaessasi työsopimuksesi mahdollisesti edellyttämän vaitiolovelvollisuuden. Foorumin ylläpitäjät, moderaattorit tai webmaster eivät ole vastuussa, jos foorumilla rikotaan vaitiolovelvollisuutta.