Av-kääntäjien tapaamisia lokakuussa 2017

25.9.2017

Av-kääntäjien ammattiliitot Käännösalan asiantuntijat KAJ ja Journalistiliitto järjestävät lokakuussa av-kääntäjille suunnattuja tilaisuuksia. Järjestäjät toivovat tapaamisiin myös niitä av-kääntäjiä, jotka eivät kuulu liittoihin.

Käännösalan asiantuntijat KAJ järjestää perjantaina 6.10. klo 17 Av-kääntäjien illan. Tilaisuus on avoin kaikille av-kääntäjille, ja tarjolla on hiukan ruokaa ja juotavaa. Ilmoittautumisia pyydetään 3.10. mennessä. Illan aikana liittyville uusille jäsenille ja jäsenyyden suosittelijoille tarjotaan elokuvalippuja. Lisätietoja ja ilmoittautumiset.

Journalistiliitto järjestää lauantaina 14.10. klo 14 av-käännöstoimistojen freelancereille suunnatun tapaamisen. Tarjolla on hiukan ruokaa ja juotavaa. Ilmoittautumisia pyydetään 9.10. mennessä. Uusien ja vanhojen jäsenten matkakuluja korvataan.  Lisätietoja ja ilmoittautumiset.

Molemmissa tilaisuuksissa puhutaan av-käännösalan tilanteesta syksyn työehtosopimusneuvottelujen alla sekä av-kääntäjien aseman parantamisesta ja liittojen toiminnasta. Tilaisuuksien jälkeen tiedossa on illanviettoa kollegojen kanssa.